Овочеві та баштанні культури

Оцініть матеріал!
(21 голосів)
Помідори, баклажани, кабачки, патисони, огірки, капуста, цибуля, морква, редиска, кавуни, дині
Застосування гумату калію ТМ Українські гумати при вирощуванні овочевих і баштанних культур
Застосування гумату калію ТМ "Українські гумати" при вирощуванні овочевих і баштанних культур за вказаною технологіє дає найбільший економічний ефект.

obrobka nasinnyaПередпосівний обробіток насіння овочів чи замочування розсади

Передпосівний обробіток насіння чи розсади помідорів, баклажанів, кабачків, патисонів, огірків, капусти, цибулі, моркви, редиски, кавунів та динь гуматом калію проводиться як самостійно, так і разом з протруйником, в цьому випадку норма внесення протруйника зменшується на 30%.

Приготування робочого розчину: розвести 2 мл препарату гумату калію ТМ «Українські гумати» в 10 літрах води або протруйника.

Витрати робочого розчину: витрати 1 л препарату на 1 кг насіння овочевих чи баштанних культур.

Ефект від застосування препарату гумату калію ТМ "Українські гумати"
при обробці овочевих чи баштанних культур
+ стимулює проростання і ріст при низьких температурах
+ сприяє розвитку міцної кореневої системи
+ зростає енергія проростання насіння та сила росту паростків
+ підвищує польову схожість насіння
 
Увага! Обробіток насіння підвищує схожість та енергію проростання насіння, що відповідно впливає на підвищення рівня врожайності. Це забезпечить збільшення кінцевого результату на 10-50% в залежності від культури!

 korneva podkormka Обробка в період вегетації овочевих чи баштанних культур

Приготування робочого розчину: розвести 0,15 л препарату гумату калію ТМ "Українські гумати" в 200-300 л води (в залежності від типу обприскувача).
Обробка в період вегетації: 0,15 літра препарату на 1 га.

Витрати робочого розчину: 200-300 л/га (в залежності від типу обприскувача).

destrukcsiys   Схема застосування гумату калію ТМ "Українські гумати" для обробки овочевих та баштанних культур

Схема 4-х та 5-ти (закритий ґрунт) разової обробки помідорів, баклажанів, кабачків, патисонів в період вегетації:
Фаза обробки
Ефект від застосування гумату калію ТМ "Українські гумати"
при обробці помідорів, баклажанів, кабачків та патисонів
1-а обробка
закритий та відкритий ґрунт
в фазу появи 2-4 листків
+ стимулює ріст і розвиток рослин на початку вегетації (активізує обмінні процеси)
+ знімає стрес від нестачі елементів живлення (підвищує коефіцієнт засвоюваності)
+ нівелює негативний пестицидний вплив ЗЗР
+ зростає вміст хлорофілу та, відповідно, продуктивність фотосинтезу
+ підвищує посухостійкість та жаростійкість
+ збільшує врожайність та товарну якість плодів
+ зростає приживаність розсади
+ зменшує "витягування" рослин
+ підвищує стійкість до заморозків
2-а обробка
закритий та відкритий ґрунт
в фазу бутонізації
+ стимулює активний ріст рослин
+ знімає стрес від посухи та різних перепадів температур
+ покращує живлення мікроелементами
+ знижується коефіцієнт водоспоживання
+ прискорює цвітіння
+ покращує живлення мікроелементами
3-я обробка
закритий та відкритий ґрунт
в фазу початку цвітіння
+ підвищує стійкість до посухи і високих температур
+ зростає маса та кількість плодів
+ підвищує якість плодів
+ стимулює зав'язування
+ зменшує опадання зав'язі
4-та обробка
відкритий ґрунт:
в фазу плодоносіння
закритий ґрунт:
в фазу початку плодоносіння
+ прискорює дозрівання
+ знімає стрес від високих температур
+ підвищує ефективність обробок ЗЗР
5-та обробка
тільки закритий ґрунт:
в фазу плодоносіння
+ підвищує вміст сухих речовин та смакові якості
+ покращує транспортабельність
+ підвищує інтенсивність фунгіцидних обробок
 
Увага! Рекомендуємо проводити попередню обробку насіння та висадкового матеріалу органічним гуматом калію ТМ "Українські гумати" - це одна із найважливіших складових комплексного обробітку культур.

Відкритий ґрунт

Закритий ґрунт

 obrobka pomidor 2
Помідори, баклажани, кабачки, патисони
4-х разова обробка:
1-а в фазу появи 2-4 листків
2-а в фазу бутонізації
3-я в фазу початку цвітіння
4-а в фазу плодоношення
 

 
 
Помідори, баклажани, кабачки, патисони
5-ти разова обробка:
1-а в фазу появи 2-4 листків
2-а в фазу бутонізації
3-я в фазу початку цвітіння
4-а в фазу початку плодоносіння
5-а в фазу плодоносіння
 obrobka ogirku
Огірки
4-х разова обробка:
1-а в фазу появи 2-4 листків
2-а, 3-я і 4-а з інтервалом в 15 днів
Огірки
5-ти разова обробка:
1-а в фазу появи 2-4 листків
2-а, 3-я , 4-а і 5-а з інтервалом в 10-15 днів
 obrobka kapusta
Капуста
3-х разова обробка:
1-а через 2-3 дні після висадки розсади
2-а в фазу листової мутовки – зав'язування головок
3-я через 10-12 днів після другої
Капуста
4-х разова обробка:
1-а через 2-3 дні після висадки розсади
2-а в фазу листової мутовки – зав‘язування головок
3-я і 4-а з інтервалом 10-15 днів
 obrobka csubulya
Цибуля на ріпку
3-х разова обробка:
1-а в фазу появи 2-3 листків
2 і 3-я з інтервалом 10-12 днів
Цибуля на ріпку
4-х разова обробка:
1-а в фазу появи 2-3 листків
2-а, 3-я і 4-а з інтервалом 8-12 днів

Відкритий ґрунт

Закритий ґрунт

obrobka csubulya na ripku
Цибуля на насіння
2-х разова обробка:
1-а в фазу появи 2-3-х справжніх листків
2-а з інтервалом в 10-15 днів.
Цибуля на насіння
3-х разова обробка:
1-а в фазу появи 2-3-х справжніх листків
2-а і 3-я з інтервалом в 8-12 днів
 obrobka morkva
Морква
3-х разова обробка:
1-а в фазу сходів –
утворення 1-2-х справжніх листків
2-а і 3-я в фазу активної вегетації -
з інтервалом в 10-15 днів
Морква
4-х разова обробка:
1-а в фазу сходів –
утворення 1-2-х справжніх листків
2-а, 3-я і 4-а в фазу активної вегетації - 
з інтервалом 8-12 днів
 obrobka reduska
Редиска
3-х разова обробка:
1-а в фазу сходів –
утворення 2-3-х справжніх листків
2-а і 3-я з інтервалом в 10-15 днів
Редиска
4-х разова обробка:
1-а в фазу сходів –
утворення 2-3-х справжніх листків
2-а , 3-я і 4-а з інтервалом в 7-10 днів
 obrobka kavun dunya
Кавуни і дині
2-х разова обробка:
1-а в фазу утворення батогів
2-а через 15-20 днів
Кавуни і дині
3-х разова обробка:
1-а в фазу утворення батогів
2-а і 3-я через 10-15 днів


На овочах та фруктах в період цвітіння застосовувати тільки крапельне зрошування.

 

destrukcsiys Деструкція стерні овочевих та баштанних культур

Післязбиральний обробіток ґрунту проводити перед культивацією стерні овочевих та баштанних культур.

Приготування робочого розчину: розвести 0,4 л препарату органічного гумату калію ТМ "Українські гумати"  в 200-300 л води (в залежності від типу обприскувача).

Витрати робочого розчину: витрати 0,4 л препарату на 1 га землі.

        Ефект від застосування препарату гумату калію ТМ "Українські гумати"
при деструкції стерні овочевих та баштанних культур 
+ розкладає поживні речовини за короткий термін
+ сприяє розмноженню та розвитку ґрунтових сапрофітів
+ сприяє знезараженню ґрунту
 
ВАЖЛИВО
Робочий розчин робити безпосередньо перед застосуванням.
Для досягнення максимального ефекту рекомендується одночасне застосування добрива органічного гумату калію ТМ «Українські гумати» з засобами захисту рослин. Для цього необхідно додавати ЗЗР або інші препарати (в рекомендованих дозах) в попередньо приготований розчин з препаратом «Українські гумати».
Необхідно обов’язково перевіряти на сумісність засоби захисту рослин з препаратом гумат калію «Українські гумати», у зв’язку з високою концентрацією солей у препараті.
 

 

Розчин гумату калію ТМ "Українські гумати" є висококонцентрованим розчином таких діючих речовин як гумінова та фульвова кислоти. При перевищенні рекомендованої дози обробки препарат може стати інгібітором та негативно впливати на ріст та розвиток рослин.

Читати 2132 разів

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Ми завжди раді вам допомогти

*

Ми готові відповісти на будь-яке ваше запитання найбільш зручним для Вас чином

 

Зателефонуйте нам

Наша гаряча лінія доступна для вас
(050) 928 40 34, (067) 239 70 53
Понеділок-П'ятниця: з 08-00 до 21-00
Субота: з 08-00 до 20-00

 

Залиште повідомлення

Залиште ваше повідомплення в цій формі! Ми отримаємо його на e-mail та обов'язково надамо відповідь найближчим часом. Детальніше >>>

 

Консультація онлайн

Онлайн чат зі спеціалістом 24/7, адже ми не можемо залишити без уваги жодного клієнта. Завжди вам раді! .
Отримати консультацію онлайн >>>